Lifesciences@Work : We help scientists build their business

Health~Holland Meet~Up #2: Service & Accessibility

Na een succesvolle eerste Health~Holland Meet~Up, waar zorgprofessionals en innovatieve startups met elkaar in verbinding zijn gebracht, organiseert Mobile Doctors in samenwerking met Health~Holland opnieuw een Meet~Up. Wij willen je van harte uitnodigen voor een bijzondere bijeenkomst op donderdag 7 december 2017, waarvoor wij op zoek zijn naar zorgprofessionals en innovatieve startups/mkb’s/organisaties.

Service & bereikbaarheid is een thema die bij veel zorgprofessionals steeds meer gaat spelen. Zo stimuleren zorgverzekeraars bijvoorbeeld innovatieve manieren van het verbeteren van de service en bereikbaarheid steeds meer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het online aanbieden van afspraken kunnen maken of het digitale consult. Hoe richt je een goede website in of hoe bepaal je een digitale strategie? Wij nodigen zorgprofessionals uit die stappen willen zetten rondom het thema Service & Bereikbaarheid op het gebied van eHealth, en zullen hierbij geschikte innovatieve startups/mkb’s/organisaties etc. selecteren. Op deze manier zetten wij écht stappen richting de implementatie van eHealth, door met oplossingen te komen waar zorgprofessionals behoefte aan hebben.

Let’s build tomorrow’s healthcare together!

Wanneer: Donderdag 7 december 2017 van 14:30-18:30 uur.

Waar: ’t Hart, hoofdkantoor VvAA, Orteliuslaan 750 te Utrecht.

Wij zijn op zoek naar startups/mkb’s/organisaties die zich bezig houden met het thema service & bereikbaarheid in de zorg. Heb jij een kant en klare toepassing die onze zorgprofessionals kunnen implementeren of heb jij een idee hoe je de zorgprofessionals kan helpen op dit gebied? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij stellen je graag voor aan de aanwezigen die jou graag verder willen helpen op dit thema! Meld je hier aan.