Community Manager LifeSciences@Work Gezocht!

Wil jij een cruciale rol spelen in de succesvolle ontwikkeling van startups? Dan ben je bij LifeSciences@Work aan het goede adres! Je houdt je samen met de Valorisatie Adviseur bezig met het onderhouden en uitbouwen van de LifeSciences@Work-community. Je bezoekt life science evenementen om potentieel nieuwe deelnemers te scouten voor het LifeSciences@Work-programma. Verder beheer je de social-media accounts van LifeSciences@Work (Twitter, LinkedIn). 

Bekijk hier de volledige vacature.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 31-12-2021. Wij zien uit naar je sollicitatie!

Foto

‹ News overview