Mobile Healthcare

Innovatie en transformatie, van denken naar doen!

Op 16 november organiseert SBO samen met de Gemeente Rotterdam, Erasmus MC en Rotterdam Square de 12e editie van het Mobile Healthcare congres: hét jaarlijkse congres over digitale zorginnovaties & technologieën voor Cure, Care, GGZ, Jeugdzorg en Sociaal Domein. 

Dit is hét jaar waarin de transformatie van zorg naar gezondheid centraal staat. Om noodzakelijke zorg, met de professionals die er zijn, toegankelijk te houden is een nieuwe manier van denken en werken nodig. Het streven is de hoge standaard van zorg leveren, waarbij het uitgangspunt is dat de juiste zorg op de juiste plek wordt geleverd. Regionale samenwerking, interoperabiliteit, digitalisering én robotisering zijn hierbij van cruciaal belang. 

Patiënten voorzien van gepaste zorg op de plek waar het nodig is, roept echter diverse vraagstukken op. Hoe willen we digitaal gegevens uitwisselen zonder dat we de privacy van patiënten schenden? Hoe kan de inzet van AI de zorgprofessional ondersteunen en samen met eHealth bijdragen aan een gezond leven, een goede samenwerking in de keten en aan werkplezier?

Tijdens deze dag onderzoeken we hoe digitalisering deze transitie kan ondersteunen. 

De 4 hoofdlijnthema’s zijn: 

  • Healthy life through data
  • Ecosysteem gedachte
  • Verbinding zorg & sociaal domein
  • Transitie naar betaalbaar & bemensbaar

Wil jij meer weten over digitale zorgtransformatie?

Tijdens de 12e editie van het Mobile Healthcare congres vertellen deskundige (keynote) sprekers uit de Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg ons hier alles over in ruim 50 sessies.

Alle (potentiele) relaties werkzaam in de zorg en sociaal domein van Health~Holland hebben de mogelijkheid zich gratis aan te melden via onze VIP gast uitnodiging.

Link naar VIP gast Mobile Healthcare Download de brochure!

‹ Events overview